sâmbătă, septembrie 26, 2009

Flash Forward


Serialul ”Flash Forward” va avea acelasi succes ca si ”Lost”, ramane de vazut. “Flash Forward” este difuzat tot pe ABC, si va avea vreo 5 sezoane. Serialul este o adaptare a romanului lui Robert J. Sawyer.

FLASH FORWARD

Am văzut azi primul episod din Flash Forward, un serial inspirat dintr-o carte SF cu acelaşi nume, scrisă de Robert Sawyer. Inceputul serailului este foarte mişto: total neașteptat întreaga populaţie a planetei leşină pentru 2 minute, iar în acest timp fiecare se visează peste 6 luni in viitor. Când se trezec, oamenii incerca sa puna cap la cap totul şi descoperă că visul a fost unul real, fiecare om chiar şi-a văzut viitorul, si astfel se contureaza un mare puzzle.
Personajele principale sunt 2 agenţi FBI. Joseph Fiennes (a jucat in filmul ”Enemy at the Gates”), este unul dintre cei doi agenti FBI, se vede alergat de oamenii răi, care au pus la cale acest atac global , iar soţia sa, frumoasa Sonya Walger (a jucat rolul lui Penelope Widmore in ”Lost”) se vede deja divorţată şi în braţele altui bărbat. Bona copiilor are un vis misterios. Bărbatul cu care se visa soţia agentului îşi face apariţia şi întrucât a avut şi el acelaşi vis, e de aşteptat că va încerca să o cucerească. Celalat agent FBI, John Cho( a jucat in ultimul film ”Star Trek”, dar si in celebra serie ”Harold & Kumar”, nu viseaza nimic si astfel se crede mort peste 6 luni. Tot în serial se descoperă că pe un stadion din ţară o persoană nu a leşinat, singura de pe toată planeta, aşa ca FBI-ul încearcă să o găsească şi să vadă dacă a avut legătura cu ce s-a întâmplat. Asta rămâne de văzut în episoadele următoare, împreună cu ce viziuni au mai avut şi alte personaje şi cum se vor împleti acestea în acţiune. Serialul pare interesant, plin de mister, iar daca se va ridica la nivelul serialului ”Lost” ramane de vazut!

Distributie: Joseph Fiennes, John Cho, Jack Davenport, Sonya Walger, Courtney B. Vance, Brian O’Byrne, Christine Woods, Zachary Knighton, Peyton List

Promo

Un comentariu:

RaideN spunea...

Ma, Lost e Lost! Nu ai ce-i face...dar s-ar putea sa fie si asta interesant.