sâmbătă, martie 07, 2009

Cea mai luxoasa masina din lume






DiMora Motors creatoarea lui Clenet Sportster, detinuta de cofondatorul Starbridge Systems Inc., A J DiMora a revenit in atentia lumii automobilistice anuntand ca va construi modelul Natalia SLS 2, unul dintre cele mai luxoase automobile produse vreodata. Noua masina va fi produsa in intregime manual iar pretul sau se va ridica in jurul sumei de 2 milioane de dolari.
Natalia SLS 2 va avea un motor V16 Volcano de 1.200 de cai putere, si va fi inteligenta, nu doar puternica, incorporand peste 60 de sisteme computerizate. Acest sedan de 5 locuri va da tonul in materie de eleganta si comfort. Masina va monitoriza starea emototionala si comportamentul soferului aflat la volan, inclusiv nivelul de stres, pulsul si temperatura corpului. In functie de dispozitia soferului, computerul de bord va interactiona cu acesta, avand la dispozitie mai multe mijloace: aducand modificari in modul de iluminare al interiorului, schimband culoarea bordului, alegand un gen muzical potrivit sau selectand modul in care pedalele vor reactiona la comenzile piciorului. Computerul de bord il va anunta pe sofer chiar si ca este pe cale sa adoarma la volan, daca indicii transmisi de senzorii calculatorului de bord indica acest lucru. DiMora Motorcar Company va fi prima care va folosi multe dintre aceste tehnologii si prima care le va integra sub forma unui singur autovehicul-Natalia, ce va impune standardele secolului 21 in materie de sisteme de bord.
Intregul plafon va fi acoperit cu un strat de mici leduri, soferul si pasageri putand opta pentru iluminarea strict a zonei de deasupra scaunului pe care il ocupa sau a intregului plafon. Vor fi disponibile si un numar nelimitat de variante de iluminare a interiorului,pasagerii putand opta, de exemplu pentru efectul de cer instelat. Atungi cand una dintre portiere va fi deschise Natalia va proiecta pe asfaltul de sub portiera logo-ul Natalia sau orice alt design grafic ales de sofer.
Temperatura interioara va fi mentinuta la o valoare comfortabila indiferent daca motorul este pornit sau oprit, sistemulavand o sursa proprie de alimentare.
Etapa de productie a acestei masini a viitorului va putea fi urmarita live prin intermediul unor Web cam-uri amplasate de-a lungul circuitului de manufacturiere, iar lansarea sa va fi un important eveniment media multumita unei strategii active de marketing din partea DiMora. Compania va organiza chiar si o Vanatoare de comori ce va dura patru ani premiul cel mare fiind o Natalia.
La data lansarii va fi cu siguranta cea mai scumpa si mai avansata din punct de vedere tehnologic masina produsa vreodata

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dece nu neati zis si data prezentari masini?