duminică, martie 08, 2009

Cele mai indragite personaje animate

























Yahoo a alcatuit o galerie foto a celor mai adorabile personaje din filmele de desene animate. Motanul Incaltat, Mickey Mouse, Po, Bocanila, Nemo sau Scrat sunt numai cativa dintre eroii care i-au incantat pe copii si pe adulti deopotriva.

Motanul Incaltat din “Shrek 2” este viteaz si neinfricat in timpul duelurilor, insa atunci cand este incoltit, poate dezarma pe oricine cu privirea sa adorabila. Victime ale motanilor, sobolanii nu sunt aprope niciodata simpatici si nici nu sunt experti in arta culinara, insa Remy din “Ratatouille” nu este un sobolan obisnuit.

Po (“Kung Fu Panda”) este intr-adevar dolofan si stangaci, dar este un ursulet panda, deci este foarte dragalas. Si daca nu esti de acord cu asta, te poate oricand pune la pamant cu o tehnica de kung-fu.

Chiar si viitorii regi ai junglei au momentele lor adorabile, iar Simba din “Regele Leu” a fost un leut extrem de simpatic. Nici elefantelul Dumbo nu este mai prejos, fiind iubit de public in special datorita urechilor sale imense si ochilor sai albastri. Personajul Dumbo a fost creat de Walt Disney in anul 1941.

Cand te gandesti la pesti, iti imaginezi culori vibrante, insa nu ii vezi neaparat draguti. Dar micutul Nemo, cu ochii lui mari, zambetul fermecator si optimismul sau incurabil, este un peste adorabil.

Lady din “Doamna si Vagabondul” a inspirat o intreaga generatie de tinere sa imparta spaghetele cu iubitii lor. Un personaj la fel de dragalas este Bocanila, prietenul micutului Bambi. De la Scrat (“Epoca de gheata”), personaj considerat de unii prea urat, iar de altii prea simpatic, invatam o lectie importanta: niciodata sa nu stai in calea veveritei si a ghindei sale.

Dot din “Aventuri la firul ierbii” ne face sa uitam de insectele dizgratioase care traiesc sub chiuveta din bucatarie, pentru ca si acestea pot fi simpatice cu un mic ajutor din partea studiourilor Pixar.

Chicken Little este puiul de gaina cu ochelari, cu capul cat un pepene si putin paranoic, fiind convins ca cerul ii va cadea in cap. Simbolul Walt Disney, celebrul Mickey Mouse, este un vrajitor nu tocmai priceput in filmul de animatie “Fantasia” din 1940, dar ramane un personaj extrem de indragit.

Testoasa Verne (“Peste tufis”) este singura reptila din lista, ceea ce demonstreaza ca nu trebuie neaparat sa ai blana ca sa fii placut.

Alti aspiranti la titlul de cele mai adorabile personaje animate si-au facut deja simtita prezenta, iar printre acestia se numara si cainele-vedeta Bolt.

Niciun comentariu: