marți, martie 17, 2009

Clasamentul celor mai “valoroase” vedete sub 19 ani







Daniel Radcliffe, devenit celebru datorita rolului Harry Potter, a ocupat prima pozitie intr-un clasament al celor mai “valoroase” vedete care nu au depasit varsta de 19 ani, intocmit de catre revista Forbes, tinandu-se seama de infatisarea sa fizica, activitatea profesionala si contul in banca pe care il detine.


Radcliffe, in varsta de 19 ani, a reusit sa le devanseze in top pe Miley Cyrus (16 ani), vedeta din serialul TV “Hannah Montana”, precum si pe Dakota Fanning (15 ani), vedeta din filmele “Eu sunt Sam”, “Razboiul mintii” sau “Pus pe jar”. Daniel Radcliffe si-a adjudecat pozitia de lider al generatiei sale datorita succesului de box-office si de public inregistrat de catre franciza Harry Potter si datorita rolului aclamat de critici din piesa de teatru “Equus”, care a avut reprezentatii la Londra, pe scenele din West End, precum si la New York, pe Broadway.

Sondajul realizat de Forbes l-a descris pe tanarul actor britanic drept “cineva care a fost smuls dintr-o relativa obscuritate pentru a prelua rolul Harry Potter si care a profitat la maximum de oportunitatea ce i s-a oferit, aflandu-se in mod evident la inceput de cariera, desi franciza Harry Potter s-a incheiat momentan”. Aproximativ 150 de persoane din industria divertismentului au fost rugate sa voteze tinerele staruri hollywoodiene sub varsta de 19 ani, tinand seama de succesul de box-office al productiilor in care apar, de abilitatea de a atrage finantare pentru proiectele in care sunt implicate si nu in ultimul rand de succesul la public.


Iata lista primelor 10 tinere vedete clasate in topul Forbes:

1. Daniel Radcliffe
2. Miley Cyrus
3. Dakota Fanning
4. Abigail Breslin
5. Hayden Panettiere
6. Emma Watson
7. Freddie Highmore
8. Keke Palmer
9. Emma Roberts
10. Anton Yelchin

Un comentariu:

diana spunea...

Salut! Ma numesc Diana Braghis.
Am vizitat blogul tau si mi-a placut mult maniera in care scrii. Vreau sa iti fac o propunere:

Eu am o retea, se numeste Blog Bloc:
(in fata cuvintelor lipsesc www si punctul, iar la sfarsit lipsesc punct ro)
masiniblog
motocicleteblog
hitechblog
donnablog
smileblog
erosblog

Daca te intereseaza sa faci parte din echipa de blogeri BlogBloc si sa scrii pe oricare din cele 6 bloguri, te rog sa ma contactezi.

Diana Braghis.