vineri, ianuarie 09, 2009

Amendat si in direct si in reluare

Iată că poți fii amendat și în direct și în reluare. I s-a întâmplat lui Mircea Badea, care a fost amendat pentru limbaj vulgar și instigare la violență de care a dat dovadă în emisiunea "In gura presei" difuzata pe postul Antena 3 și în reluare pe Antena 1.
Iată știrea de pe Mediafax:
“CNA a amendat, cu câte 5.000 de lei, Antena 3 şi Antena 1, pentru emisiunea “În gura presei”
BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să amendeze cu câte 5.000 de lei televiziunile Antena 3 şi Antena 1, pentru două ediţii ale emisiunii “În gura presei”, în care moderatorul Mircea Badea a folosit “un limbaj vulgar” şi “a instigat la violenţă” telespectatorii.
CNA a analizat, în şedinţa de joi, emisiunea “În gura presei”, difuzată pe 15 decembrie 2008, pe postul Antena 3, şi, în reluare, pe 16 decembrie, pe Antena 1. În plus, Consiliul a analizat şi emisiunea “În gura presei” difuzată miercuri, 7 decembrie, pe postul Antena 3, şi reluată pe 8 decembrie, pe Antena 1. De asemenea, CNA a vizionat, la solicitarea Narcisei Iorga, promo-ul emisiunii “În gura presei”.
După mai multe discuţii şi cinci runde de vot, CNA a decis să amendeze cu câte 5.000 de lei, la propunerea lui Christian Mititelu, posturile Antena 3 şi Antena 1, pentru emisiunea “În gura presei”. Decizia a fost adoptată cu şapte voturi pentru şi trei voturi împotrivă (Dan Grigore, Ioan Onisei şi Grigore Zanc), după ce alte două propuneri, cea a lui Ioan Onisei (amendă de 7.500 de lei pentru Antena 3 şi de 5.000 de lei pentru Antena 1) şi cea a lui Grigore Zanc (amendă de 5.000 de lei doar pentru Antena 3), au fost respinse la vot.
Totodată, CNA a decis să-l cheme la discuţii cu membrii Consiliului pe Sorin Oancea, director general al postului Antena 3.”

Concluzia: sunt amendați numai oamenii care au curaj să vorbească la TV și nu și măscăricii de la OTV sau de la Povestiri de noapte de pe Acasa TV.
Jos cenzura!


Niciun comentariu: