duminică, ianuarie 25, 2009

Pinguinii gay fura oua pentru a avea urmasi



Un cuplu de pinguini gay de la parcul Polar Land din orasul chinez Harbin incearca sa fure oua de la pasarile heterosexuale pentru a avea o familie adevarata.

Inventivi, cei doi pinguini au inceput prin a fura ouale altor cupluri, inlocuindu-le cu pietre, pentru a nu le fi observata lipsa.

Din nefericire, insa, cei doi pinguini au fost izgoniti din grup de femelele care si-au dat seama ce planul lor diabolic . Ingrijitorii parcului au decis sa separe perechea de masculi, in varsta de trei ani, de restul pinguinilor, pentru a evita perturbarea celorlalte cupluri, in perioada incubatiei, informeaza agantia de presa chineza Xinhua.

Pinguinii gay au simtit impulsul natural de a deveni tati, in ciuda orientarii lor sexuale, a explicat un ingrijitor de la Polar Land. "Nu este discriminare. Am fost nevoiti sa ii separam pentru ca, altfel, intregul grup ar fi fost tulburat in perioada incubatiei", a mai spus ingrijitorul.

Cazurile de homosexualitate in lumea animalelor sunt destul de numeroase. Ingrijitorii unei gradini zologice din Germania au infuriat teribil grupurile gay prin incercarea lor de a imperechea un cuplu de pinguini gay masculi cu doua femele aduse din Suedia. Planul a fost abandonat dupa ce masculii au refuzat oferta.

Niciun comentariu: