vineri, ianuarie 23, 2009

Kate Perry a primit premiul Rihannei




Cantareata Kate Perry a primit premiul pentru cel mai bun cantec al anului 2008 pentru piesa"I Kissed a Girl", in cadrul galei industriei muzicale din Franta, dar in final, organizatorii au anuntat ca a fost o greseala.

Gazdele galei NRJ Awards, organizata in cadrul luxosului complex hotelier Riviera din Cannes, au anuntat la sfarsitul spectacolului ca s-a comis o eroare in numararea voturilor si ca nu Kate Perry este castigatoarea categoriei anuntate. Premiul a revenit, in cele din urma, cantaretei Rihanna, pentru piesa "Disturbia". Perry, care urcase pe scena pentru a primi premiul pentru cel mai bun cantec al anului 2008, a plecat totusi acasa cu un trofeu, cel pentru cel mai bun album al anului pe plan international, datorita materialului "One of the boys".

Cea mai buna cantareata pe plan international a fost declarata Britney Spears, care nu a fost prezenta la aceasta gala.

Trupa Pussycat Dolls a castigat premiul pentru cea mai buna trupa a anului, iar Enrique Iglesias a fost desemnat cel mai bun cantaret al anului plan international.

Premiile sunt acordate pe baza voturilor exprimate de public pe site-ul oficial NRJ in saptamanile ce preced aceasta gala.

Niciun comentariu: