duminică, ianuarie 25, 2009

Eva Mendes, cea mai dorita femeie din lume















Actrita Eva Mendes a fost desemnata cea mai dorita femeie din lume, in urma unui sondaj efectuat de site-ul destinat barbatilor Ask-men.com, realizatorii topului declarand ca nu doar infatisarea conteaza, ci si ambitia , inteligenta si umorul.

Mendes, in varsta de 34 de ani, s-a situat pe prima pozitie a topului celor mai dorite 99 de femei(Top 99 Most Desired Women), aflat la a noua editie si alcatuit de vizitatorii site-ului Askmen.com.

Acest clasament a fost alcatuit in urma voturilor a peste 10 milioane de barbati, care au avut ca scop sa alcatuiasca o ierarhie a femeilor care au cele mai multe calitati pentru a deveni prietenele sau sotiile lor. Mendes a detronat-o pe Katherine Heigl, castigatoarea de anul trecut, aceasta coborand pe locul al patrulea.

Actrita Megan Fox s-a clasat pe a doua pozitie, in timp ce Marisa Miller, modelul casei Victori's Secret a ocupat pozitia a treia.

Pe pozitiile urmatoare ale acestiu clasament s-au situat, in ordine, Keeley Hazell, Anne Hathaway, Alessandra Ambrosio, Scarlett Johansson, Rihanna, Kristen Bell si Kate Beckinsale.

"Desigur, infatisarea frumoasa este una dintre calitati, dar inteligenta, ambitia si umorul conteaza si ele", a declarat James Basil, editorul-sef al site-ului.

Niciun comentariu: