vineri, ianuarie 16, 2009

Jocuri cat cuprinde in 2009

Anul 2009 se pare ca va fi unul atipic pentru producatorii de jocuri. Acestia isi vor lansa noile titluri pe parcursul acestui an, nu la sfarsitul lui asa cum s-a intamplat anii precedenti. In mod normal, sau mai bine zis traditional, companiile de profil asteptau lunile noiembrie si decembrie, luni in care, statistic vorbind, se inregistreaza cele mai bune vanzari, pentru a scoate pe piata ultimele noutati in materie de jocuri. Ca urmare a conditiilor economice nefavorabile, producatorii isi lanseaza cele mai noi creatii inca din prima parte a anului.

Toti aceia care se joaca pe PC vor avea de unde alege, in lista celor mai noi titluri numarandu-se: "F.E.A.R. 2: Project Origin", "Demigod", "Heroes Over Europe", "The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena", "The Godfather II", "Wanted: Weapons of Fate" si "Dragon Age: Origins". In schimb, posesorii de console, vor putea relua actiunea in continuarea jocurilor "BioShock 2", "Halo 3: ODST", "Street Fighter IV" si "Resident Evil 5", ultimele doua titluri fiind disponibile incepand cu luna februarie.

Cei care prefera consolele portabile, trebuie sa stie ca din luna martie va fi disponbil pentru consola Nintendo DS jocul "Grand Theft Auto Chinatown Wars", unul dintre cele mai populare jocuri din lume. In vara aceasta sunt asteptate trei jocuri inspirate din filme celebre, "Terminator: Salvation", "Harry Potter and the Half-Blood Prince" si "Batman: Arkham Asylum".

Anul 2009, va mai aduce insa, si premiere precum jocul creat de Electronic Arts dupa opera literara "Divina Comedie", de Dante. Jocul "Dante's Inferno" este unul de actiune. Americanii de la EA nu au hotarat inca data exacta a lansarii.

Niciun comentariu: