marți, ianuarie 20, 2009

Magda Ciumac a fost găsită, să fie înscenare!?


Mă uit la tv în acestă seară, din greşeală dau pe OTV (O Televiziune Vedetă) şi ce să vezi, Magda Ciumac a fost găsită după lungi şi disperate căutări de DDTV! Palidă la faţă, plânge, ochii sunt roşii, acesta a venit, unde în altă parte, decât la OTV! De ce!? Să fie oare o mare înscenare doar pentru rating, ca şi faza cu Tolea cu pubela, care cred că a venit doar pentru a face show! Răspunsul meu este că Diaconescu minte rău de tot, neavând subiecte, a profitat de boala de care suferă acestă Magda Ciumac şi a inventat acestă poveste, care e o mare tâmpenie. Am pus şi nişte poze făcute de mine cu telefonul mobil! Aş vrea să analizez puţin imaginile:
Sus : Magda a fost găsită aruncată dintr-o maşină în Voluntari! parcă ar fi o secvenţă din filmele cu mafioţi ...
Prima apariţie a Magdei după răpire! de parcă vine prima oară la Otv........
Jos: Tolea m-a aruncat din maşină! cine altcineva să te arunce.........
Deci vă rog mult evitaţi să vă mai uitaţi la OTV!
Succes Diaconecu!!!

Un comentariu:

Unknown spunea...

E cea mai periculoasa femeie!!!!E inscenare clar!!
Nu trebuie sa-ti pui mult mintea la contributie, sa-ti dai seama.Nu ati vazut cum a creat si un scenariu cu geanta, mai mult le-a si atins ( ca vezi, doamne, a enervat-o tolea).
Mai e un semn de intrebare: dc nu a vb cu cei de la telefonia mobila sa-i inchida nr?Din cate stiu eu avea abonamente sau cel putin unul sg avea, cu siguranta.Nu-i era frica ca poate vorbi cineva de pe ele si-i va veni telefonul enorm?
Cel putin cu geanta “adusa” la usa ei, chiar mi se pare e mare tampenie din partea ei.Dar e de ” inteles”, putea ramane ea fara numerele de telefpane?
Chiar e de admirat Tolea cum poate sa reziste la toate tampeniile la care e supus din partea Magdei.