sâmbătă, ianuarie 17, 2009

Viitorul telecomunicatiilor- NOKIA 888 SI NOKIA AEON




















NOKIA 888




Nokia 888, expresivitate prin tehnologie. Nu veti vedea acest telefon mobil in magazine prea curand, fiind inca in stadiul de prototip, dar daca vreti sa va faceti o idee despre cum va arata viitorul telecomunicatiilor, lasati-va surprinsi de Nokia 888. Pentru a putea aduce mai multa libertate si distractie utilizatorului, telefonul Nokia 888 isi poate schimba forma in functie de nevoile posesorului. Nu esti nevoit sa il tii numai in mana sau in buzunar, il poti purta cu tine oriunde si in orice forma. Poti trimite o inimioara prietenei tale, pentru a face telefonul ei sa se schimbe intr-o inima, sau poti trimite imaginea unei dansatoare prietenilor tai, pentru a-i invita la petrecerea din noaptea aceasta. Tehnologia folosita se bazeaza pe bateriile lichide, recunoasterea vocala si ecranul tactil flexibil (ce elimina necesitatea tastaturii). Printre multitudinea de functii pe care acest telefon le va avea, se vor numara: ceas cu alarma, PDA, GPS, portofel digital si bijuterie.
Acest telefon, poate fi considerat noul viitor al telecomunicatiilor, noua era a technologiei in acest domeniu, si odata cu aparitia acestui telefon, care inca este in stadiul de proiectie vom trai intr-o noua era a tehnologiei, o era care se anunta palpitanta si incitanta, avand in vedere ca integrarea mai multor functii existente, sub diferite forme si platforme software, combinate toate intr-un singur telefon mobil, va aduce o noua linie de creatie si de imaginatie pentru producatorii de pretutindeni din orice domeniu.






NOKIA AEON

A trecut aproape o jumatate de an de cand cei de la Nokia prezentau proiectul unui telefon futuristic, pe 'numele lui de scena' Aeon, ce urma sa revolutioneze insusi conceptul de… revolutie! Intre timp mai toata lumea l-a uitat sau l-a considerat o simpla idee nebuneasca ce ar putea eventual avea nevoie de inca multi ani pentru a fi pusa in practica. Dar Nokia nu se dezminte nici de data aceasta, pozelor prezente initial pe internet (realizate pe calculator) adaugandu-li-se acum cadre “live” cu acest terminal care, se pare, chiar exista 'in carne si oase'. Evident, nu se cunosc pana in prezent specificatii despre functiile sale, dar aspectul lui si brandul ce-i functioneaza drept 'mama' sunt o garantie a unui potential extraordinar, caruia i se adauga elementul de surpriza. Momentan ne putem delecta cu imaginile care circula pe internet si cu asigurarea ca prototipul acestui telefon chiar se afla undeva, pe un birou in Finlanda…

Niciun comentariu: